Warning: A non-numeric value encountered in /customers/2/b/7/vil-summit.be/httpd.www/wp-content/themes/vil-summit-2015/include/gdlr-admin-option.php on line 10 Warning: A non-numeric value encountered in /customers/2/b/7/vil-summit.be/httpd.www/wp-content/themes/vil-summit-2015/include/gdlr-admin-option.php on line 10 Jo De Wolf - VIL Summit 2017 - The Human Factor

Jo De Wolf

CEO Montea

Jo De Wolf

CEO Montea
linkedin-icon twitter-icon

Biografie

Jo De Wolf is sinds 2010 Chief Executive Officer van Montea, een Belgische beursgenoteerde investeerder in logistiek vastgoed in België, Nederland en Frankrijk. Daarnaast is hij docent bij de KU Leuven, bestuurder van Good Life Investment Fund en van UPSI BVS, de beroepsvereniging van de vastgoedsector.

Vastgoed vormt de rode draad doorheen de carrière van Jo. Hij werkte bij diverse vastgoedbedrijven zoals Leasinvest Real Estate, Extensa Group (Ackermans & van Haaren) en fungeerde als ontwikkelingsmanager voor het reconversieproject Tour & Taxis in Brussel. Van 2006 tot 2010 was hij werkzaam als Head of Real Estate van The Brussels Airport Company.

Jo De Wolf

Growth beyond space: connecting the dots, the opportunities and the people

10:15-11:00