Warning: A non-numeric value encountered in /customers/2/b/7/vil-summit.be/httpd.www/wp-content/themes/vil-summit-2015/include/gdlr-admin-option.php on line 10 Warning: A non-numeric value encountered in /customers/2/b/7/vil-summit.be/httpd.www/wp-content/themes/vil-summit-2015/include/gdlr-admin-option.php on line 10 Steven Van Belleghem - VIL Summit 2017 - The Human Factor

Steven Van Belleghem

Auteur en mede-oprichter Nexxworks en Snackbytes

Steven Van Belleghem

Auteur en mede-oprichter Nexxworks en Snackbytes
linkedin-icon twitter-icon

Biografie

Steven Van Belleghem is een expert in klantgerichtheid in een digitale wereld. Als veelgevraagde spreker en coach inspireert hij bedrijven om technologie slim te gebruiken in relaties met klanten, zonder daarbij de menselijke kant uit het oog te verliezen. Steven is ondernemer. Hij is mede-oprichter van het contentcreatiebureau Snackbytes en partner van Nexxworks. Verder is hij docent aan de Vlerick Management School.

Steven is auteur van de bestseller business boeken ‘The Conversation Manager’, ‘The Conversation Company’ en ‘When Digital becomes Human’. Deze boeken wonnen verschillende prijzen en werden meer dan 100.000 keer verkocht.

Op 30 november 2017 wordt zijn nieuwste boek ‘Customers the Day after Tomorrow’ gelanceerd. Alle deelnemers van de VIL Summit ontvangen een exemplaar.

Steven Van Belleghem

When digital becomes human

11:45-12:30