Warning: A non-numeric value encountered in /customers/2/b/7/vil-summit.be/httpd.www/wp-content/themes/vil-summit-2015/include/gdlr-admin-option.php on line 10 Warning: A non-numeric value encountered in /customers/2/b/7/vil-summit.be/httpd.www/wp-content/themes/vil-summit-2015/include/gdlr-admin-option.php on line 10 Marleen Deleu - VIL Summit 2017 - The Human Factor

Marleen Deleu

Mede-oprichter NextConomy

Marleen Deleu

Mede-oprichter NextConomy
linkedin-icon twitter-icon

Biografie

Marleen Deleu van The Flex Academy is Certified Contingent Workforce Professional (CCWP) en heeft meer dan 30 jaar ervaring met het adviseren van organisaties in België en Nederland in verband met hun extern ingehuurde talenten. Zij is spreker, trainer en ook co-auteur van unieke onderzoeksrapporten over MSP – en RPO dienstverleners en VMS systemen voor het beheren van ingehuurd talent. Marleen is daarnaast ook mede-eigenaar en eindredacteur van het online kennisplatform NextConomy voor en over freelancers.

Marleen is overtuigd dat de toekomst van werk al lang is begonnen en dat het hoogtijd is om extern talent in België op alle niveaus slimmer te organiseren willen we competitief  blijven.

Marleen Deleu

De freelance economie

16:15-17:00