Sponsors

Platinum Sponsor

 

Montea staat klaar om zijn klanten de beste logistieke vastgoedoplossingen te bieden. Elke dag.

Montea is een ontwikkelende investeerder in logistiek vastgoed in België, Nederland en Frankrijk. Het team van logistieke vastgoedexperts creëert samen met de klant de ideale vastgoedoplossing. Montea bouwt dit logistiek vastgoed niet enkel samen met en op maat van de klant, maar behoudt het eveneens lange termijn in portefeuille.

Alle Montea gebouwen bevinden zich op belangrijke logistieke kruispunten en voldoen aan de strengste normen. Hierdoor is Montea een referentiespeler op de logistieke markt en een waardevolle partner voor zijn huurders. Montea blijft steeds gefocust op de toekomst want het wil oplossingen bieden die tegemoet komen aan de nieuwe uitdagingen van zijn klanten. Innovatie staat dan ook centraal. Dit doel streeft Montea na in samenwerking met zijn klanten en partners.

Met een sterke visie op de toekomst helpt Montea zijn huurders graag groeien.

Golden Sponsors

“DHL brengt de wereld binnen handbereik”. DHL is expert op vlak van export via internationale express, lucht- en zeevracht, transport via de weg en het spoor, contract-logistiek en internationale postdiensten. Met een netwerk verspreid over meer dan 220 landen en gebieden en meer dan 325.000 medewerkers wereldwijd, biedt DHL zijn klanten een superieure kwaliteit en kennis van de lokale markt om hen te ondersteunen bij alle aspecten van hun distributieketen. DHL neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid op door zich in te zetten voor klimaatbeheer, rampenbestrijding en onderwijs.

In Concrete bracht het IN CONCRETEFLEX®-voegen- systeem op de markt. Het systeem laat toe om met alle types van interne transportmiddelen over de herstelde voegen en barsten te rijden zonder schokken, storingen of schade te veroorzaken aan de transportmiddelen. Na een droogtijd van 2 uur zijn de herstellingen berijdbaar. Het systeem IN CONCRETEFLEX® is van toepassing in logistieke magazijnen, in de verwerkende industrie, in publieke gebouwen en in open en gesloten parkeerruimtes. IN CONCRETE biedt aan zijn klanten een “custom-made” oplossing aan en zorgt ervoor dat de klanten zo weinig mogelijk gestoord worden.

Logflow is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van supply chain, dat kleine, middelgrote en grote bedrijven begeleidt bij projecten met focus op warehousing (brownfield en greenfield). Dit gaat van strategisch advies tot en met go-live. Logflow bestaat uit een team van ingenieurs met passie voor logistiek die de theoretische kennis van logistiek,  automatisering en IT combineren met de nodige operationele magazijnervaring. Startend vanuit een analyse van de goederenstroom en op basis van feiten en cijfers worden creatieve oplossingen aangereikt die resulteren in een optimaal concept met een gegarandeerd terugverdieneffect.

Motrac Handling & Cleaning is reeds meer dan een halve eeuw de exclusieve importeur van Linde vorkheftrucks en magazijntrucks in België. Daarnaast richt Motrac H&C zich ook op de schoonmaakindustrie en viert het in 2017 het 50 jaar exclusief dealership van Tennant-vloerreinigingsmachines in België. Dagelijks denken meer dan 150 werknemers in Vlaanderen en Wallonië met de klanten mee om hen de beste logistieke en/of vloerreinigingsoplossingen aan te kunnen bieden. Bovendien staan hooggekwalificeerde monteurs dag en nacht klaar om over heel het land een hoogstaande service te kunnen leveren.

Randstad Logistics combineert logistieke knowhow met een grondige kennis van HR. De consultants van Randstad Logistics volgen dagelijks alle tendensen in de sector. Daardoor zijn ze de ideale partner in de zoektocht van bedrijven naar logistieke medewerkers. Randstad Logistics gaat voor bedrijven op zoek naar logistieke medewerkers om vast aan te werven of flexibel in te zetten.
Logistieke bedienden, magazijniers, chauffeurs, orderpickers, expediteurs, planners, … Ze vinden allemaal hun weg via Randstad Logistics.

Alles voor verpakken, verzenden en transporteren. Topa Packaging is een toonaangevende organisatie met ruim 95 jaar ervaring op het gebied van verpakkingsontwikkeling, verpakkingsinnovatie en hoogwaardige thermische oplossingen. Met zijn vooruitstrevende blik op het gebied van transportverpakkingen en testfaciliteiten levert het bedrijf innovatieve en klantspecifieke verpakkingsoplossingen. Uiteraard biedt Topa Packaging ook een compleet assortiment aan van meer dan 3.000 standaardverpakkingen. Zo biedt Topa Packaging een antwoord op al uw mogelijke verpakkingsvragen.

Silver sponsors

Empowered by