Sponsors

Platinum Sponsor

 

Montea staat klaar om zijn klanten de beste logistieke vastgoedoplossingen te bieden. Elke dag.

Montea is een ontwikkelende investeerder in logistiek vastgoed in België, Nederland en Frankrijk. Het team van logistieke vastgoedexperts creëert samen met de klant de ideale vastgoedoplossing. Montea bouwt dit logistiek vastgoed niet enkel samen met en op maat van de klant, maar behoudt het eveneens lange termijn in portefeuille.

Alle Montea-gebouwen bevinden zich op belangrijke logistieke kruispunten en voldoen aan de strengste normen. Hierdoor is Montea een referentiespeler op de logistieke markt en een waardevolle partner voor zijn huurders. Montea blijft steeds gefocust op de toekomst, want het wil oplossingen bieden die tegemoet komen aan de nieuwe uitdagingen van zijn klanten. Innovatie staat dan ook centraal. Dit doel streeft Montea na in samenwerking met zijn klanten en partners.

Met een sterke visie op de toekomst helpt Montea zijn huurders graag groeien.

Golden Sponsors

Bebat geeft al meer dan 20 jaar gebruikte batterijen een nieuw leven, door ze in te zamelen, te sorteren en te recycleren. Met over het hele land meer dan 25.000 inzamelpunten voor gebruikte batterijen behoort Bebat als milieuorganisatie tot de wereldtop.

In 2018 zamelde het bedrijf meer dan 3.200 ton batterijen in. Over de laatste vijf jaar heeft Bebat reeds 10.000 batterijen van elektrische voertuigen (EV) opgehaald en laten recycleren door de beste recyclagefirma’s in België en Europa. Bebat streeft ernaar om – samen met u – steeds meer en beter te recycleren.

De Vlaamse Waterweg nv beheert en exploiteert de bevaarbare waterwegen die bijdragen aan de economie, de welvaart en de leefbaarheid van Vlaanderen. De Vlaamse Waterweg nv investeert in de uitbouw en het onderhoud van deze waterweginfrastructuur.

In het belang van mobiliteit én klimaat wil De Vlaamse Waterweg ondernemers ertoe aanzetten om voor hun transport en logistiek meer dan ooit gebruik te maken van het netwerk van bevaarbare waterwegen. Binnenvaart kan voor elke vervoersniche oplossingen op maat aanreiken.

De missie van Easyfairs is de organisatie van events die communities dichter bij elkaar brengen en hen klaarstomen voor de toekomst. De Easyfairs Group beheert 10 eventlocaties in België, Nederland en Zweden en organiseert events in 17 landen. Easyfairs streeft ernaar om de meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector.

In 2018 mocht Easyfairs de titel “Entrepreneur of the Year®” in ontvangst nemen. In 2019 volgden vervolgens de titels “Best Managed Company”, uitgereikt door Deloitte, en “Best Workplace”, uitgereikt door Vlerick.

Fluxys Belgium staat als onafhankelijk infrastructuurbedrijf in voor de exploitatie en het onderhoud van meer dan 4.000 kilometer gasleidingen in België, de ondergrondse gasopslag in Loenhout en de terminal voor vloeibaar aardgas in Zeebrugge.

Gasinfrastructuur is ook een strategische troef voor de toekomst. Aangezien aardgas en groen gas een belangrijke rol spelen in het realiseren van een koolstofneutrale economie en een betere luchtkwaliteit, is gasinfrastructuur essentieel voor een geslaagde en vlotte energietransitie. Samen met hernieuwbare energie en de elektriciteitsinfrastructuur vormt het een hoeksteen voor zekere, duurzame en betaalbare energiesystemen.

Lineas is de grootste private spoorvrachtoperator in Europa, met hoofdkantoor in België en vestigingen in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italië en Spanje. De missie van het bedrijf is om zo’n goede spoorproducten en –diensten aan te bieden, dat klanten het vrachtvervoer van de weg naar het spoor verschuiven. Zo kunnen zij hun supply chain verbeteren en de impact van hun activiteiten op de mobiliteit en het milieu verminderen.

Het belangrijkste product van Lineas is het Green Xpress Network, dat dagelijkse, snelle en betrouwbare spoorverbindingen tussen grote Europese hubs biedt. Het bundelt daarbij verschillende soorten vracht tot één trein.

Logflow is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van supply chain, dat kleine, middelgrote en grote bedrijven begeleidt bij projecten met focus op het maken van een masterplan visie voor een bedrijf en warehousing (brownfield en greenfield). Dit gaat van strategisch advies tot en met go-live.

Het team van ingenieurs combineert de theoretische kennis van logistiek, automatisering en IT met de nodige operationele magazijnervaring. Startend vanuit een analyse van de goederenstroom en op basis van feiten en cijfers worden creatieve oplossingen aangereikt die resulteren in een optimaal concept met een gegarandeerd terugverdieneffect. Dit voor alle sectoren, distributie en productie.

Mediahuis is een van de leidende mediagroepen in België, Nederland en Ierland. Met ruim 4.000 medewerkers realiseert Mediahuis een jaarlijkse omzet die het miljard euro overschrijdt.

Nieuwstitels waaronder De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg in België, NRC Handelsblad, De Telegraaf en De Limburger in Nederland en Irish Independent en de Belfast Telegraph in Ierland en Noord-Ierland, voorzien miljoenen lezers van het dagelijkse nieuws en dit zowel online als via de gedrukte krant. Als uitgever gelooft Mediahuis dan ook onvoorwaardelijk in onafhankelijke journalistiek en sterke en relevante media die een positieve bijdrage leveren voor mens en maatschappij.

De POM Antwerpen (Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij) heeft als missie het aanbieden van bedrijfskavels en kantoorruimte. POM Antwerpen focust op de uitgifte van gronden, het aanleggen van gezamenlijke water- en groenbuffers, een vlotte mobiliteit en ontsluiting en het herwaarderen in het algemeen van bestaande bedrijventerreinen in onze provincie.

Daarnaast ontwikkelt POM Antwerpen het wetenschapspark te Niel waar men, op de campus aan innovatieve bedrijven, met focus op de life sciences industrie, kantoor- en laboruimte aanbiedt.

Silver sponsors

Empowered by